oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Devatenáctka zachráněna! Odvetu v Sokolově zvládla s přehledem

14.06.2014, autor Redakce
O P A V A - Starší dorostenci Slezského FC Opava budou působit v nejvyšší dorostenecké soutěži i v příští sezoně. Opavská devatenáctka zvládla baráž se Sokolovem a slaví zaslouženou záchranu. Po domácí výhře 4:0 zvítězili Slezané stejným poměrem i v odvetě na hřišti sokolovského Baníku. Rozhodnuto bylo prakticky po deseti minutách, kdy Opavští vedli už 2:0.
bar, sobota 14.6.2014, 11:00
Sokolov Sokolov
0:4
SFC Opava SFC Opava
 
Godula – Mezera, M. Zagol, Macíček, Rubý – Žingor (55. Pavlíček), Češek (64. Rolný), Janetzký (64. Vicherek) – Machuča, P. Zagol (46. Kubalák), Lavrovič (64. Maléř).
 
Branky Opavy:5. Macíček, 9. Lavrovič, 47. Kubalák, 52. Janetzký.
+16+16+16

Ohlasy trenérů

Alois Skácel (trenér SFC Opava U19): „O osudu baráže bylo v podstatě rozhodnuto už po deseti minutách, kdy jsme vstřelili dvě branky. Od začátku zápasu jsme zápas kontrolovali a byli po všech stránkách lepší. Kluci byli na baráž dobře nachystaní, o soupeři jsme si sehnali výborné informace.

Kromě těchto detailů rozhodl i týmový duch, velké odhodlání kluků a v neposlední řadě pomoc Lumíra Sedláčka, Michala Kosmála a Tomáše Andrése, kteří i v době své dovolené doplnili náš realizační tým, což byly další plusové body pro nás navíc.

V pondělí máme poslední trénink, pak mají kluci posezení s vedením klubu a na začátku července jdeme do přípravy. Hráči ročníku narození 1995 nastoupí do přípravy s béčkem.“