oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko v přípravě remizovalo s Orlovou, trefil se Macíček

11.07.2014, autor Redakce | FOTO: Deník / František Géla
C H L E B I Č O V - Opavská rezerva odehrála na hřišti v Chlebičově svůj první přípravný zápas a síly změřila s Orlovou, svým budoucím třetiligovým konkurentem. Béčko Slezského FC tuto konfrontaci zvládlo a remizovalo díky pěkné akci Macíčka. Ten se po narážečce s Maléřem dostal sám před brankáře, kterého parádně přehodil, a stanovil konečný výsledek na 1:1. Další přípravné utkání čeká béčko v úterý 15. července od 17 hodin ve Velkých Hošticích, kde změří síly s Lískovcem.
0.kolo, středa 9.7.2014, 17:00
SFC Opava B SFC Opava B
1:1
Slavia Orlová Slavia Orlová
Hampel (46. Štencek) – Demel (46. Mezera), M. Zagol, Hoza, Rubý (46. Drexler) – Lavrovič (60. Němčík), Macíček, Pavlíček, Jeřábek (46. Černohorský) – P. Zagol (46. Kubalák), Galvas (46. Maléř).
 
 
Branka Opavy: 73. Macíček.
Lubomír Hrabina (trenér SFC Opava B): „Po dvou dnech tréninku to pro nás byl ostrý start. Kluci utkání zvládli velice slušně a Orlové, která patří ke stálým účastníkům MSFL, jsme byli více než vyrovnaným soupeřem. Kluci si vytvořili dost šancí, bylo tým pár nedohraných situací, ale potěšily mě individuální výkony hráčů a potažmo i ten celkový týmový. Naše mužstvo je velmi herní a dá se s ním do budoucna pracovat.“